DÅ VAR MAN HELT PLÖTSLIGT 24!

En selfie på samma person, bara några år emellan 😉   då och nu.

Det låter så ”pensionärigt” och säga – tänk va åren går fort, men ärligt talat så är det helt otroligt va tiden springer iväg! Idag för 24 år sedan föddes jag. Jag vill inte påstå att det har gått fort sen jag föddes, men senaste åren har rusat iväg. Det känns som jag nyss fyllde 15 och blev med moppe!

Det är så intressant det här med dagar som det förväntas skall vara fokus på en själv. Jag känner varje gång oavsett om det är min födelsedag som börjar närma sig eller om det är ett event jag skall hålla att den blyga/osäkra Molly växer fram i mig igen. När jag var liten var jag väldigt blyg och försynt. Lärarna sa alltid att jag måste våga ta för mig mer. Ã…ren gick och sen blev det åt andra hållet istället, att jag måste sluta fnissa och prata så mycket i klassrummet, haha. Typiskt. Men det här med att våga ta för sig och att framförallt vara social känner jag mig väldigt trygg i idag. Det har jag definitivt mitt yrke att tacka, som utsatt mig för situationer där man inte har någon annan att falla tillbaka på utan man måste våga lita på sig själv och öppna munnen för att lära känna nytt folk och för att överhuvudtaget ta sig framåt. De är en så nyttig och bra lärdom!

Något jag efterlyser är vart dessa bröst tog vägen? haha..

Jag skulle helt klart säga att jag fortfarande kan tycka att det är ”jobbigt” att vara personen som skall stå i centrum, jag delar gärna den uppmärksamheten med någon annan i så fall. Jag blir något otroligt rörd och generad av bara tanken att folk i min omgivning tar sig tiden och ska uppvakta mig. Det känns så himla fint och något jag verkligen inte tar som en självklarhet.

Någon som känner igen sig i detta? dela gärna med er, hade varit så intressant och höra <3

Pannlugg när mamma och pappa fick bestämma. Kraftig snelugg några år senare när det var jag som bestämde 😉

Min dag idag då, den började kl 05:50 med att jag vaknade upp till Kevins ljuva stämma och ”muffins och kaffe på säng” med tända ljus och grejer. Gulli-bull. Därefter mötte jag upp Alina utanför gymmet och vi körde mitt favoritpass, Grit. Efter det skulle hon envist bjuda på frukost och ge mig en present. Jag säger bara en sak, känner man varandra väl, eller känner man varandra VÄLDIGT väl om jag får en goodie-bag med bara en massa saker jag garanterat INTE brukar få i goodiebags annars. Bara för att nämna några: Diskborstar (Ja, hon har koll på att våran måste bytas ut här hemma), min favorit Prosecco och det bästa kaffesorten jag vet: Zoegas Möllbergsblandning. Undrar någon när jag vattnat blommorna senast eller när jag bytte toarulle hemma så är det den kvinnan. Hon och jag har lite för bra koll på varandra ibland, haha! <3

Nu sitter jag iallafall hemma igen och jobbar, det ringar och plingar i telefonen stup i kvarten och jag blir alldeles upprymd varje gång. Tack för att jag har så underbara människor omkring mig. Snart ska jag hoppa in i duschen och iväg för att uträtta lite ärenden. Till kvällen blir det nämligen drinkar och middag ute, ska bli så himla mysigt! Men jag säger bara en sak: detta är lugnet före stormen, för nästa år fyller jag nämligen 25 år och då blir det brak-fest varelse jag vill eller ej, haha!

0

3 Comments

  1. Alltså jag dör sötdöden just nu! STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA MOLLY <3 Tack för all inspiration som du ger varje dag i dina sociala medier. Jag hoppas du får en helt fantastisk födelsedag och en massa fina presenter fulla med kärlek :*

    0
  2. Grattis!! Hoppas du får bästa dagen, du verkar vara en sån genuint fin människa!

    0
  3. Stort grattis fina <3

    0

Comments are closed for this article!