EN EFTERMIDDAG MED MYCKET SKRATT

I eftermiddags ställde Deo Doc till med en mysig afternoon tea på Nio rum. Det bjöds på nybakta scones, mini-mackor, biskvier, te, chokladdoppade jordgubbar, macarones och gud vet allt.

Medan vi satt där och avnjöt allt detta gott ni ser på bordet ovan fick vi lyssna på en liten presentation om varumärket. Alltid lika intressant då det handlar om saker man annars nästan aldrig pratar om.

Efter presentationen så blev vi tilldelade ett varsitt block och en penna. I blocket var det bilder på hur vårt underliv är uppbyggt och sedan streck och pilar så att vi kunde peka ut vad som var vad. Om man säger så här… Det blev bra snurrigt kan jag tala om..

– HERREGUD va vi skrattade, det blev den ena felsägningen efter den andra! jag önskar verkligen vi hade haft detta på film, haha!

Så sjukt att man aldrig riktigt fått lärt sig detta ordentligt i skolan? det mest naturliga i världen, vart allting sitter och hur det är uppbyggt.

Jag har lärt mig så himla mycket idag! Tack underbara människor som bidrog till massvis av skratt och grymma lärdomar idag <3

0

Comments are closed for this article!