IMPORTANT MONDAYS…

dsc_7956 dsc_7962dsc_7965En Acai Bowl och lite musik kickar igång denna dag. /

God morgon mina stjärnor!

Jag kom precis hem från min morgonpromenad. Idag fick det bli runt djurgården vilket blir ca 1,2 mil. Det är vad jag kallar en riktig hej-dundrandes jäkla morgonpromme. Jag brukar inte alltid köra den långa sträckan, men idag kände jag verkligen för det i och med det fina vädret också.   Jag pratade med mamma i telefon en stund och vi babblar ju på om allt mellan himmel och jord, kan egentligen inte förstå att man har så mycket att prata om trots att att jag har kontakt med pappa och mamma dagligen, haha.

Hur som.. Då började vi prata om hur viktigt vi tycker att det är att man får en ordentlig start på veckan. Dvs, för mig är måndagar så himla viktiga att ha struktur på och att man kör järnet till 110% när det kommer till allt. Här kommer man inte försent, ställer in några träningspass eller väntar med att svara på ett mail. Jag har verkligen en plan för hur denna dag skall se ut och den planen är otroligt viktig att följa 😉 Måndagar är stränga som ni kanske hör!

Så här brukar dom se ut: Morgonpromenad (helst den långa sträckan). Frukost: Gröt! en slätstruken kopp kaffe. Sätta mig och svara på mail, ett efter ett. Lunch: Matig sallad, Omelett. Fotografera, bloggen ska vara fylld med bra innehåll som känns inspirerande och peppigt. Till kvällen är det ett riktigt utmanande styrkepass som står på schemat. Hem och duscha. Laga middag: Fisk eller fågel. Bra sömn, tidig läggning. Sen kan jag känna mig nöjd och att jag är redo för veckan!

Summan av kardemumman: effektiva måndagar är viktigt för en fortsatt effektiv vecka! <3

0

5 Comments

  1. Hva er oppskriften på acaibowlen du lager?:)
    Digger bloggen din!!

    0
    • Acai, 1 banan, 1 matsked jordnötssmör och 1 dl blÃ¥bär 😀 <3

      0
  2. Hej Molly:)
    Vad brukar du ha pÃ¥ din gröt och vad är dina favorit toppings 🙂

    0
  3. Du är så otroligt inspirerande!!! Heja dig!

    0
  4. hej molly
    vart är dom fina vinglasen ifrån ?

    0

Comments are closed for this article!