BOAT TOUR IN GENT

DSC_4555-2DSC_4591 DSC_4587DSC_4582-3DSC_4568 DSC_4542

En mysig båttur i kanalen sista kvällen i Gent.

Vi var ju på tre olika ställen nu när vi var i Belgien för er som inte förstod det. Kan tänka mig att det blev lite snurrigt att hänga med. Men vi var först i Bryssel, sen åkte vi till Antwerp och därefter slutligen Gent.

Nu var ju vi bara på tre ställen, men jag tycker hela Belgien verkar vara väldigt pittoreskt och vackert. Arkitekturen är helt fantastisk och allt är liksom… Ja… Väldigt vackert! Husen är gamla, inget är det andra likt. Mycket mysiga uteserveringar och små ”hål” in i väggen längs kanalen som det bara sitter kanske ca 4 pers i och dricker ett glas vin . Det kändes romantiskt, spontant, orört och lugnt om ni frågar mig!

Nu hann vi bara vara på varje plats i 1 dygn, men av den lilla tiden vi fick vara på dessa platser så var nog mitt favvo-ställe Antwerp. Där fanns det kul shopping, både exklusiva och ”vanliga” butiker, samt grymma restauranger.

DSC_4227DSC_4218DSC_4249DSC_4223

Belgien är ju känt för många saker, men om man frågar mig så förknippar jag det mest med Choklad och belgiska våfflor (hehe). Men tydligen så hade jag missat en sak som verkar vara väldigt stort där. Och det var Belgisk öl? Haha. Jag som inte ens gillar öl, satt mest och drack vatten eller cola när vi gick på öl-provning. Men för de andra som gillade det, sa att det var bra! Cool upplevelse iallafall.

0

4 Comments

  1. Det ser verkligen mysigt och trevligt ut! Blir sugen på att åka till Belgien när jag ser alla dina bilder!

    0
  2. Alltså dina bilder är verkligen så sjukt bra kvalité!!

    0
  3. http://nouw.com/gabriellaagaude

    – Färsk apelsin juice
    – a great dinner
    – Our hotel
    РCocopanda bra/d̴ligt?
    – Sex on the beach
    Lika gärna in på min blogg, massa nytt:)

    0

Comments are closed for this article!