VIDEO FROM LA & THE SCHOOL +

Här kommer då lite bilder och en video från blandannat EF skolan här på Redonde Beach (området) som ligger i LA /

Redonde beach ligger alltså inte i LA City, det ligger utanför. Det är ett fint område med strand, fina hus och lägenheter. Om man vill åka och shoppa tar man en buss till själva LA city, Santa Monica etc eller också följer man med när EF själva anordnar resor dit. Jätte smidigt måste jag säga!

Det finns caféer och småbutiker här och även fina promenadsträckor längs stranden. Men är man ute efter att vara MITT i fartfyllda smeten 24 timmar om dygnet så är detta ställe kanske inte något för dig. Då skulle jag nog vilja rekommendera EF skolan på Miami Beach (där jag var för 2 år sedan).

Om jag ska jämföra denna skola med skolan i SF, så gillar jag på ett sätt denna mer då det är en stor vacker balkong och mer elever här känns det som. Väldigt härlig omgivning med Beachen så nära etc. Men jag gillade även skolan i   San francisco eftersom lokalerna var väldigt fräscha. Men båda skolorna har varit riktigt fina måste jag säga. Inte alls som dom flesta högstadie/gymnasie-skolor i Sverige ser ut, hehe!

PS. Kommer berätta mer om värdfamiljerna osv nästa vecka när vi kommit till Santa Barbara!

 

0

Comments are closed for this article!