FRIDAY +

Behind-the-scenes-bilder från en plåtning för ett modereportage /

Idag är det fredag och det känns galet bra. Vi har salongen hela dagen och det är egen hårvård som står på schemat, vilket innebär att vi frisörtjejer får pyssla med varandras hår. Det bästa med att gå frisörlinjen alltså (hehe, hoho). Helgen kommer iallafall bli ganska fullspäckad och det är kul tycker jag! gillar att ha saker att göra.

Imorse körde jag en morgonpromenix på 50 min, cirkus 6,5 km. Sen efter skolan blir det förmodligen ett litet gympass om kroppen känner sig redo för det. We will see! Jag har kört alla muskelgrupper denna vecka (armar, axlar, ben, rygg, mage), vilket min kropp inte är van vid. Så denna fredag känner jag mig lite extra mör. Fin känsla ändå!
Var noga med att träna varje muskelgrupp ni också. Det är faktiskt väldigt viktigt att man gör det har jag fått klart för mig nu!

Imorse insåg jag även att man inte kan powerwalka till spansk carnival musik från att ha lyssnat på techno/house. Det blev totalt fel i rytmen och benen hängde inte alls med! jag snubblade nästan på mig själv. SÃ… stressad blev jag när den sortens musik helt plötsligt kom upp i lurarna!

Påtal om musik så tänkte jag avsluta detta snurriga inlägg med en bra låt också
Skrillex ft Damian marley – Make it bun dem

Vi hörs sen hörni!

0

Comments are closed for this article!