MILK, YOGHURT & NUTS +

I vått och torrt. Mjölk, yoghurt, keso, kesella.. Jag kan äta det i hästmängder till i allt. Det funkar verkligen till allt. Tur att det är nyttigt säger jag bara och att man blir stor och stark av det. Detta är ett bevis på att man ej blir tjock eller liknande av mejeri produkter iallafall. Jag skulle vilja säga helt tvärtom. Min frukost brukar nästintill alltid se ut såhär som på bilden ovan (fast i olika varianter). En kopp te/kaffe/latte till det så mår jag som en prinsessa hela dagen! Perfekt start, med andra ord.

Ploppa i lite bär, nötter, nyttiga flingor eller músli.. Så blir det ännu godare!

Jag tycker det är så himla kul att experimentera. Komma på nya goda frukostar, desserter, middagar osv. Jag gillar inte att gå efter recept… ”Jag kan själv”! det är roligast. Håller ni med mig? eller iallafall känner igen er liite?

Har ni något speciellt ni brukar äta ofta eller mycket av?

(Påtal om mjölk och sånt. I lördags råkade jag dricka 1 veckas gammal lättmjölk i min o’boy (intressant)… Det gav förklaringar till mycket när jag dagen efter kollade på mjölkpaketet) haha blä. Kände mig som en riktig ballong alltså och jäklar va magen värkte!

0

Comments are closed for this article!